Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Η ΣΤΕΝΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η ΟΡΕΙΝΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΡΦΥΩΝ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

+ Ιωάννης Τζίνης

Σε ηλικία 76 ετών, απεβίωσε ο Ιωάννης Τζίνης του Σταύρου, στις 6-12-2000. Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό «Η Κοίμηση της «Θεοτόκου» στην Άνω Στενή και η ταφή στον «Αι-Θόδωρο» στις 7-12-2000.
Ioannis TzinisΟ Γιάννης Τζίνης αγωνίστηκε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο που έχουν όλοι οι απλοί και τίμιοι άνθρωποι στον κόσμο.
Να κάνει οικογένεια, να μεγαλώσει και να αναθρέψει τα παιδιά του και να ζήσει με αξιοπρέπεια.
Γι αυτό το σκοπό κουράστηκε πολύ. Δούλεψε στη Λάρυμνα, εργάστηκε σαν θυρωρός σε πολυκατοικία στη Χαλκίδα και έκανε και άλλες δουλειές για να επιτύχει αυτά τα τόσο εύκολα στη θεωρία, αλλά και τόσο δύσκολα στην πράξη.
Ο Γιάννης Τζίνης παντρεύτηκε ο 1946, την Παρασκευή (Βάκια) Μακρή και απέκτησε δύο παιδιά, τον Πέτρο, που είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και το Σπύρο, που σπούδασε νομικά και σήμερα είναι στέλεχος στην Υπηρεσία Πολίτικης Αεροπορίας. (Υ.Π.Ε.).
Ήταν καιρός λοιπόν να ξεκουραστεί. Να ζει όμορφα και ανέμελα με τη γυναίκα του και να καμαρώνει για την πρόοδο των παιδιών του.
Όμως η υγεία του που πολύ είχε ταλαιπωρηθεί, αδυνάτισε την καρδιά του, η οποία παρά τις προσπάθειες τις δικές του και της οικογένειάς του, σταμάτησε να χτυπάει στις 6-12-2000.

No thoughts on “+ Ιωάννης Τζίνης”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ

ΚΑΤΣΑΝΑΣ

ΚΙΡΚΙΛΗΣ

ΚΟΝΤΟΣ

ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αναζήτηση αρχείου