Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Η ΣΤΕΝΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η ΟΡΕΙΝΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΡΦΥΩΝ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

+ Παναγιώτης Ντουμάνης

Απεβίωσε στις 13-2-2010 ο Παναγιώτης Ντουμάνης σε ηλικία 70 ετών.

Η κηδεία του έγινε στη Χαλκίδα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου.

Ο Παναγιώτης Ντουμάνης γεννήθηκε στην Άνω Στενή το 1940 και ήταν γιος του Ιωάννου Ντουμάνη (Μπαλόλα) και της Μαρίας Κουτσούκου.

Panaguiotis NtoumanisΠαντρεύτηκε το 1967 τη Σοφία Τοντόγλου και απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ιωάννη, τη Μαρία και το Μάκη. Ο Ιωάννης Παντρεύτηκε τη Ματίνα Καλογεροπούλου και απέκτησε δύο παιδιά τον Παναγιώτη και τη Φένια και ζουν στη Χαλκίδα. Η Μαρία παντρεύτηκε τον Χαράλαμπο Βραϊμάκη και απέκτησαν μια κόρη, τη Μαργιάννα-Σοφία και ζουν στη Χαλκίδα. Ο Μάκης είναι ελεύθερος και διαμένει στη Χαλκίδα μαζί με τη μητέρα του.

Σ΄ όλη τη ζωή του υπήρξε εργατικός, συνεπής, σταθερός στις ιδέες και απόψεις του. Δημιούργησε πολλούς φίλους εξαιτίας του άριστου χαρακτήρα του, της ανιδιοτέλειας και της ειλικρίνειας που τον διέκριναν αλλά και του σεβασμού προς το συνάνθρωπό του.

Σαν οικογενειάρχης υπήρξε άψογος και τον διέκρινε η αγάπη και ο σεβασμός προς τη σύζυγό του, η αγάπη και το στοργικό ενδιαφέρον για τα παιδιά του και η λατρεία για τα εγγονάκια του. Αλλά και πέρα από την οικογένειά του ο Παναγιώτης πάντα εκτιμούσε την ευρύτερη οικογένεια ( το σόι του) που ποτέ δεν αποσπάσθηκε απ΄ αυτό διατηρώντας άριστες σχέσεις με τους θείους τα ξαδέλφια κ.λ.π

Έφυγε λοιπόν από κοντά μας ο Παναγιώτης Ντουμάνης αφήνοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, λύπη στους συγγενείς του και πίκρα στους πολλούς φίλους του.

ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ

ΚΑΤΣΑΝΑΣ

ΚΙΡΚΙΛΗΣ

ΚΟΝΤΟΣ

ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αναζήτηση αρχείου